Nordlys i Lofoten

En eksklusiv nordlystur inkludert bil og reiseleder. På denne turen drar vi til områder med lite lysforurensning og dermed best sjanse til å se nordlyset. Varigheten av turen er ca 4 timer, avhengig av nordlysforholdene. Vi henter deg på hotellet etter avtale.

Varme klær, turstøvler, lue og votter er nødvendig på denne turen da vi vil tilbringe mye tid utendørs. Ta med kamerautstyr, og husk ekstra minnekort / batterier. Tips og råd om fotografering av nordlyset tilbys. Når du bestiller, fortell oss gjerne litt om dine ønsker. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en helt spesiell opplevelse.

Vi studerer værmeldingen før hver tur, noe som hjelper oss i å finne stedene med mest sjanse til å se nordlyset. Vi kan kjøre østover eller vestover, men det viktigste er å finne et sted med fri sikt mot nord. Vår erfarne reiseleder vil ta deg med til steder med best sjanse for å se nordlyset. Men husk at nordlyset er et naturlig fenomen, som aldri kan garanteres.

Bestill privat nordlystur i Lofoten


 

Arctic Buss Lofoten

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon (+47) 926 99 060

 

Subscribe

Search Our Site