På leting etter nordlyset i Lofoten

Spennende nordlysjakt inkludert minibusstransport og fotoguide. Maksimalt antall gjester vil være 15 personer. På denne turen drar vi til områder med lite lysforurensning og best sjanse til å se nordlyset. Varighet er 3-4 timer, avhengig av nordlysforholdene.

Vi studerer værmeldingen før hver tur, noe som hjelper oss i å finne de stedene med mest sjanse til å se nordlyset. Vi kan kjøre østover eller vestover, men det viktigste er å finne et sted med fri sikt mot nord. Vi tilbyr flere påstigningssteder, vennligst velg når du bestiller.

Varme klær, turstøvler, lue og votter er nødvendig på denne turen da vi vil oppholde oss mye utendørs. Ta med ditt kamerautstyr, og husk ekstra minnekort / batterier. Vår guide vil gi deg veiledning og gode råd angående fotografering av nordlyset. Vi har med noen få fotostativer for gratis utlån.

Men husk at nordlys er et naturlig fenomen, vi kan derfor aldri garantere observasjoner. Se våre nordlystilbud under "Bestill på nett".


 

Arctic Buss Lofoten

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon (+47) 926 99 060

 

Subscribe

Search Our Site